Snoeicursus

Snoeicursus

Zaterdagmiddag 2 maart is de legendarische Snoeicursus van de Tuin. Maak gebruik van deze buitenkans en fris uw kennis op. Onze experts geven u tips & tricks. De lente is in aantocht: de juiste tijd om in de tuin te gaan snoeien!

 

Om 13.30 uur start het theoretische gedeelte in de veilingzaal, waarbij u uitleg krijgt over hoe en wanneer te snoeien. Hierna gaan we de Tuin op en brengen de zojuist opgedane bagage in de praktijk. Naast vruchtbomen, komen ook heesters, rozen en hortensia’s aan bod.

 

Als extraatje behandelen we “probleemgevallen” in uw tuin: neem een foto of plaatje mee en onze specialisten geven u advies hoe te handelen.

 

Het einde van de Snoeicursus verwachten we rond 16.00 uur.

 

De kosten bedragen € 11,50 inclusief koffie/thee en een Handleiding Snoeien. Warme kleding en stevige schoenen worden aanbevolen. Meld u nu aan op coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of bel naar 0297-322562.

 

dots

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap