Geraniummarkt

Geraniummarkt

Wordt u ook zo blij van een kist verse bloeiende planten? In de ochtenduren heeft onze Tuinchef alle koopwaar op de praam geladen. Kwaliteit en gegarandeerd een vers product leveren is ons handelsmerk.

 

De Historische Tuin is vanzelfsprekend vertegenwoordigd op de Geraniummarkt zaterdag 11 mei aanstaande. Van 9:00 – 17:00 uur wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een kleurrijke setting vol kramen met eenjarige-en vaste planten. Iets voor Moederdag scoren uit het bonte aanbod was nog nooit zo eenvoudig.

 

De Tuin biedt traditiegetrouw een historisch sortiment geraniums aan. Denk hierbij aan Citroen-, Franse- hang- en staande geraniums. Enthousiaste vrijwilligers, gestoken in groene t-shirts met het bekende logo, assisteren u graag. Wees er snel bij, want OP=OP.

 

 

dots

publicatiedatum: 26 juni 2019
Renovatie rozenkas belangrijk voor toekomst

Het historische karakter is behouden en de rozencollectie kan ..

 

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap