NL DOET: SNIPPEREN OP DE TUIN!

NL DOET: SNIPPEREN OP DE TUIN!

Kom “Snipperen” op de Tuin!

 

Altijd ervan gedroomd om op die schitterende botanische tuin in Aalsmeer rond te lopen en mee te helpen om het seizoen-klaar te maken? Wij bieden u binnenkort deze mogelijkheid!

 

In het kader van NL Doet kunt u 13 maart uw energie kwijt op de Tuin. U hoeft geen groene vingers te hebben om u in te zetten, een groen hart volstaat. Kom van de bank af en maak uzelf nuttig op dé nationale vrijwilligersdagen, waarbij Nederland zich massaal inzet voor goede doelen.

 

Vrijdag 13 maart vragen we extra handen om het centrale pad dat over de Tuin loopt, voorbij de rozenkas tot aan de ringvaart, van verse houtsnippers te voorzien. Deze klus is het startsein voor het nieuwe seizoen.

 

Rond 9:00 uur ontvangen we u graag met koffie en wat lekkers. Na een beknopte uitleg van de Tuinchef gaan we aan de slag. Tussen de middag verwennen we u met een smakelijk broodje en op gezette tijden is er een pauzemoment. Rond 15:30 uur zit het erop en kunt u met een voldaan gevoel terugblikken op een zinvolle en geslaagde Tuindag!

 

Meld u nú aan voor NL Doet op de Tuin: coordinator@historischetuinaalsmeer.nl

of bel naar 0297-322562

 

dots

publicatiedatum: 28 oktober 2019
Winterstop

Het museum is gesloten voor bezoekers tot en met maart 2020. Wél kunt u op aanvraag de corridor en velingzaal afhuren.

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap