Bloemen-en planten VEILING

Bloemen-en planten VEILING *

   Zaterdag 28 september om 15.00 uur

 

De laatste zaterdag van de maand is traditiegetrouw gereserveerd voor de veiling van bloemen en planten, die gekweekt zijn op de Tuin. Zaterdag 28 september draait de authentieke Jugendstil klok weer op volle toeren. Een mooi moment om mee te maken. 15:00 uur trapt de veilingmeester af.

 

Neem plaats op de koperstribune in de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer en ervaar de spanning tijdens het veilproces. En passant vertelt de veilingmeester interessante anekdotes. Bent u in staat tijdig op de knoppen te drukken? Daag uzelf uit en kom eens langs. Voorafgaand aan het spektakel kunt u een kopje koffie gebruiken in de gezellige corridor. Uw entreekaartje geeft toegang tot de veiling.

 

Donateurs en museumkaarthouders bezoeken gratis de Tuin, evenals kinderen tot 12 jaar. Historische Tuin Aalsmeer; geopend dinsdag t/m zondag van 10:00 – 16:30 uur.

 

dots

publicatiedatum: 28 oktober 2019
Winterstop

Het museum is gesloten voor bezoekers tot en met maart 2020. Wél kunt u op aanvraag de corridor en velingzaal afhuren.

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap