Verkoopdag

Verkoopdag

Vroeg opstaan wordt beloond! Zaterdag 30 maart start om 9:00 uur de legendarische verkoopdag op de Tuin. Heeft u een nieuwe haag nodig? Wij hebben verschillende op de Tuin gekweekte soorten die hiervoor geschikt zijn. Denk aan de laurier of de Hedera.

 

Kom het assortiment van bloeiende struiken, als Sneeuwballen, Forsythia en Weigelia's bekijken.

Ook klimplanten treft u in ons assortiment aan. Vele kleurbloemige Clematis, die vroeg bloeien, Winterjasmijn, Kamperfoelie en Blauwe Regen, om maar wat te noemen.

 

Maar liefst 50 verschillende kleuren en diverse soorten struikrozen: allemaal onder 1 dak!

 

Wat te denken van fruit? Appel-en perenbomen en allerhande soorten bessenstruiken kunt u voordelig scoren.

 

Miste u wat kleur in de tuin afgelopen winter? Denk dan eens aan conifeer of een hulst in de tuin. Ook vogels zijn gek op deze extra beschutting. De Historische Tuin heeft allerlei soorten coniferen en hulst te koop. Tip: kies een struik met een opvallende takkleur, zoals de Cornus.

 

 In de corridor treft u tuin-en plantenboeken aan voor de nodige theoretische ondersteuning. De verkoopdag duurt tot circa 16.00 uur.


Er staan kruiwagens klaar en natuurlijk kunt u met uw eigen boot aanmeren. Onze experts geven u een passend advies voor al uw tuinvragen. 

dots

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap