Veiling *

Veiling *

   zaterdag 30 juni

 

We gaan weer veilen! De laatste zaterdag van de maand, 30 juni, is van oudsher voorbehouden aan de bloemen-en plantenveiling op de Tuin. Veilingmeester Coos Buis start stipt om 15:00 uur met zijn welkomstpraatje. Neem tijdig plaats op de koperstribune in de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer en geniet van interessante anekdotes die de veilingmeester uit de doeken doet. Hoe behendig bent u? Test uw accuratesse en druk op tijd voor een koopje. Voor de liefhebber is er koffie met Westplasjes verkrijgbaar in de gezellige ontvangstruimte van het museum. Uw entreekaartje geeft toegang tot de veiling.

 

Donateurs en museumkaarthouders bezoeken gratis de Tuin, evenals kinderen tot 12 jaar. Vanaf het Praamplein ziet u de houten ophaalbrug al in de verte. Historische Tuin Aalsmeer; geopend dinsdag t/m zondag van 10:00 – 16:30 uur.

 

 

 

dots

publicatiedatum: 1 november 2018
Winterstop

Vergaderen tijdens winterstop in het museum...

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap