Snoeicursus

Agenda Archief

dots

Snoeicursus

Zaterdagmiddag 3 maart vindt weer de jaarlijkse snoeicursus plaats. De lente is in aantocht: de juiste tijd om in de tuin te gaan snoeien!

We verzamelen in de veilingruimte. Om 13.30 uur start het theoretische gedeelte, waarbij Cees van Dam uitleg geeft over hoe en wanneer te snoeien.

 

Hierna volgt de praktijk. Dick Maarsen laat zien hoe we het in werkelijkheid aanpakken. Naast fruitbomen, komen ook rozen en hortensia’s aan bod. Het einde van de snoeicursus verwachten we rond 16.30 uur.

 

De kosten bedragen € 10,- inclusief koffie/thee en een Handleiding Snoeien. Warme kleding en stevige schoenen worden aanbevolen. Meld u nu aan per e-mail.

 

 

Graag tot ziens op 3 maart!

 

dots

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap