2e Pinksterdag geopend

Agenda Archief

dots

2e Pinksterdag geopend

Maandag 5 juni, 2e Pinksterdag is de Tuingeopend van 13.00 – 16.30 uur.

 

De Tuin heeft een extra openstelling op Tweede Pinksterdag. Speciaal voor zoetekauwen en liefhebbers van ambachten is er een demonstratie Honing Slingeren georganiseerd.

Stap in de fascinerende wereld van de bij en laat u alles vertellen over het gele goud dat ze produceren. In de bloemenschuur kunt u tussen 13.30 en 15.30 uur live aanschouwen hoe imker Eric van der Meer de oogst van zijn bijenvolk binnenhaalt. De werksters hebben weer hun best gedaan. Mét resultaat.

De vers getapte honing en andere leuke bijenartikelen zijn verkrijgbaar bij de entree. Haal het voorjaar in huis met deze natuurlijk zoete lekkernij van de Tuin.

 

Uw entreekaart geeft gratis toegang tot de demonstratie. Uiteraard kunt u in de winkel terecht voor kleurrijke voorjaarsplanten om uw tuin of balkon op te vrolijken. 

 

 

dots

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap