Historische Kamerplantenmiddag

Agenda Archief

dots

Historische Kamerplantenmiddag

Zaterdag 7 juli tussen 13:30 – 15:30 uur wordt alles onthuld over het sortiment, de verzorging en de vermeerdering van de kamerplanten-van-toen. Het wordt een vrolijk weerzien met de soorten die oma nog in de vensterbank had staan. Tuinvrijwilliger en-kenner Jos Bonnyai beantwoordt uw brandende vragen met betrekking tot deze gezellige en makkelijk te onderhouden groene huislongen. De Tuin heeft maar liefst 23 soorten kamerplanten- van- toen staan. Een greep uit het sortiment: Pelargonium (Geranium), Impatiens (Vlijtig Liesje), Plumbago (Mannentrouw), Beleperone (Garnalenplant) en Tolmiea, in de volksmond ook wel Kindje-op-moeders-schoot genoemd. Uiteraard zijn er (kamer-) planten te koop in onze tuinwinkel. Uw entreekaart geeft toegang tot deze bijzondere deja-vu middag. Donateurs en museumkaarten komen gratis binnen.

 

dots

publicatiedatum: 1 november 2018
Winterstop

Vergaderen tijdens winterstop in het museum...

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap