Kerstmarkt

Agenda Archief

dots

Kerstmarkt

Kerstmarkt ten behoeve van de stichting Het Vergeten Kind met diverse koren en een echte kerstveiling!

 

Op zaterdag 10 december a.s. is er een kerstmarkt op de Historische Tuin Aalsmeer georganiseerd. Van 10.00 – 18.00 uur bent u van harte welkom. De toegang is gratis! Deze kerstmarkt heeft een unieke setting. De Tuin is volledig gehuld in kerstsfeer en is het stralend middelpunt van Aalsmeer Centrum. In de grotendeels overdekte ruimtes van de Historische Tuin en de boerderij vindt u kramen op het gebied van o.a. keramiek, lifestyle, speelgoed en bijzondere (kerst)cadeaus. De Tuin zelf staat óók met een kraam, waar onder meer kerstgroen te koop wordt aangeboden. Naast dennen-en maretakken kunt u hier voor divers decoratiemateriaal terecht. Bijzonder zijn de zelfgemaakte jams van Tuinvrijwilliger Petra Tanis, die als basis fruit van de Historische Tuin gebruikt. Speciaal voor deze kerstmarkt is er soep van aardperen ofwel Topinamboer. En dan zijn er bonen: gedroogde erwten, Noord Hollandse Bruine- en Stiense bonen. De kerstmarkt wordt opgeluisterd met optredens van diverse koren, o.a. kinderkoor de Kudelkwetters. In het kerstcafé en op de kerstmarkt kunt u genieten van glühwein, chocolademelk, oliebollen en pannenkoeken. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Restaurant Het Tuinhuis heeft voor u op het menu heerlijke hapjes en drankjes staan. Kortom; kom gezellig langs!

 

dots

publicatiedatum: 1 november 2018
Winterstop

Vergaderen tijdens winterstop in het museum...

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap