Agenda Archief

dots

Kunstroute Aalsmeer

Zaterdag 17 en zondag 18 september vindt de Kunstroute Aalsmeer 2016 plaats op 23 locaties in de gemeente, waaronder de Historische Tuin. Dit unieke en inspirerende evenement met landelijke bekendheid vindt jaarlijks plaats in het derde weekend van september.

Kom genieten van schilderijen, aquarellen, tekeningen, grafieken, beelden, fotografie, keramiek, sieraden, poëzie, jazz, klassieke-, pop- en wereldmuziek. De toegang is gratis. Van 12.00 – 17.00 uur bent u van harte welkom.

De Kunstroute wordt muzikaal begeleid door de bands Beyond The Joke en The Estate, die zaterdag voor u optreden. Zondag nemen Sas & Friends en Djembikkels het stokje over. De volgende kunstenaars zullen hun kunsten in de Historische Tuin vertonen: Dennis A-Tjak, Imke Beek, Sarai van de Boel, Iida Snoek, Marc Volger, Jan Grotenbreg, Karin Wijnand, Eric Don, Bob van den Heuvel en Arthur Meijer. Het Tuinhuis verzorgt de culinaire invulling van het weekend.

Graag tot ziens!

 

dots

publicatiedatum: 1 november 2018
Winterstop

Vergaderen tijdens winterstop in het museum...

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap