Najaarsmarkt Hortus Amsterdam

Agenda Archief

dots

Najaarsmarkt Hortus Amsterdam

23 en 24 September organiseert de Hortus Amsterdam de jaarlijkse najaarsmarkt. In de schitterende omgeving van de botanische tuin treft u diverse stalletjes aan met heerlijke producten van de oogst, zoals fruit en jam. Onze eigen Tuinvrijwilliger Petra Tanis staat met haar lekkernijen op zaterdag 23 september achter de kraam. Er zijn maar liefst 20 verschillende kramen, waar o.a. bijzondere bollen, zaden en planten te koop zijn. Natuurlijk zijn er diverse plantenverenigingen aanwezig waar u terecht kunt voor antwoorden op vele vragen. In de tuin worden rondleidingen gegeven. Kortom, een gezellig weekend voor jong en oud. De Hortus Amsterdam is op zaterdag en zondag open van 10-17 uur. De reguliere entreeprijzen gelden.

 

 

dots

publicatiedatum: 1 november 2018
Winterstop

Vergaderen tijdens winterstop in het museum...

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap