Dorpswandeling Aalsmeer centrum

Agenda Archief

dots

Dorpswandeling Aalsmeer centrum

Je loopt tientallen keren door het dorp. Nog even boodschappen doen, nog even een boek halen, maar je staat eigenlijk geen moment stil bij het feit, dat achter de gevels van diverse gebouwen een verhaal steekt. Daar kan zaterdag 28 juli verandering in komen: onder leiding van Jan van Veen loopt u op een andere manier door het dorp. Leuk om de verhalen uit voorbije tijden te horen en in het vervolg zult u met een andere blik door Aalsmeer lopen. De wandeling begint om 11:00 uur in de Historische Tuin en eindigt bij de Ringvaart in de Kanaalstraat.

 

Deelname kost € 3,50 en een plaats reserveren kan via coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562.

 

 

dots

publicatiedatum: 1 november 2018
Winterstop

Vergaderen tijdens winterstop in het museum...

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap