Home Events Bloemen- en plantenveiling

Datum

27 mei 2023
Expired!

Tijd

15:00 - 15:45

Bloemen- en plantenveiling

In de prachtige veilingruimte van Museum Historische Tuin Aalsmeer doet de uit de dertiger jaren stammende ‘Jugendstil’ veilingklok van de vroegere Aalsmeerse veiling Bloemenlust weer perfect dienst. Hier vinden regelmatig veilingen plaats en kunt u ‘bij afslag’ een bos bloemen, vers fruit of kamer- of tuinplanten kopen.

Elke laatste zaterdag van de maand
Van april tot oktober wordt iedere laatste zaterdagmiddag van de maand om 15.00 uur een veiling georganiseerd waar elke bezoeker aan kan deelnemen! Neem plaats op de kopers tribune in de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer en ervaar de spanning tijdens het veilproces. De veilingmeester legt uit hoe het veilsysteem werkt en vertelt interessante anekdotes. Het is natuurlijk de kunst om zo voordelig mogelijk te kopen. Bent u in staat tijdig op de knoppen te drukken? Daag uzelf uit en kom eens langs. Raadpleeg vooraf wel even onze agenda in verband met mogelijke uitzonderingen. Voor groepen kunnen speciale veilingsessies georganiseerd worden.

Entree tot de veiling
Het veilinggebouw maakt deel uit van de opstallen van museum Historische Tuin Aalsmeer. Uw entreekaartje voor het museum geeft toegang tot de veiling. Museumkaarthouders hebben gratis toegang, evenals kinderen tot 12 jaar.