Home Events Event Geraniummarkt en braderie

Datum

13 mei 2023

Tijd

09:00 - 17:00

Geraniummarkt en braderie

Op de zaterdag voor Moederdag is het weer tijd voor de jaarlijkse Geraniummarkt op het Raadhuisplein en de braderie in de Zijdstraat in Aalsmeer Centrum. De afdeling Aalsmeer van Groei & Bloei organiseert op het Raadhuisplein de Geraniummarkt. Vele kwekers en bedrijven bieden diverse producten aan voor de tuin. Uiteraard zijn er geraniums te koop maar er is ook een grote keuze aan andere eenjarige en vaste planten, siergrassen, knollen en diverse kruiden. Natuurlijk is de Historische Tuin ook weer aanwezig met prachtige planten die ’s morgens al heel vroeg worden aangevoerd per praam. Bij onze stand zijn o.a. verkrijgbaar: div. geraniums waaronder citroen- en hanggeraniums, verbena, begonia, scaveola en petunia.

Bij goed weer verzorgt Aalsmeers Harmonie een mini-concert vlakbij het beeld van Flora, de Romeinse godin van de lente en de bloemen, dat op een tien meter hoge sokkel staat voor het gemeentehuis.

In de Zijdstraat staan enkele tientallen kramen waar naast winkeliers en marktlui natuurlijk ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties hun producten aan de man brengen.

Uiteraard is de Historische Tuin deze dag ook gewoon open voor publiek.