Home Events Bloemen-en plantenveiling

Datum

30 okt 2021
Expired!

Tijd

15:00 - 16:00

Bloemen-en plantenveiling

Collectie - Afmijnzaal - Veilingklok - Beleef de Historische Tuin Aalsmeer

Zaterdag 30 oktober klokslag 15:00 uur openen de deuren van de afmijnzaal… Heeft u al eens plaats genomen op de kopertribune? Op de knoppen gedrukt en mooie planten gescoord? Dan is nu uw kans!

De laatste zaterdag van de maand is traditiegetrouw gereserveerd voor de veiling van bloemen en planten, waarvan de opbrengst gaat naar de Tuin. De non-stop onderhoudswerkzaamheden kosten nu eenmaal handen vol geld. Door de 1,5 meter afstand en overige beperkende maatregelen is er dit seizoen nog weinig van terecht gekomen. 30 Oktober gaan we in de herkansing en draait de authentieke Jugendstil klok op volle toeren. Een mooi moment om mee te maken. 15:00 uur trapt de veilingmeester af.

Betreed de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer en ervaar de spanning tijdens het veilproces. Bent u in staat tijdig op de knoppen te drukken? Daag uzelf uit en kom eens langs. Voorafgaand aan het spektakel kunt u een kopje koffie gebruiken in de gezellige corridor. Uw entreekaartje geeft toegang tot de veiling.

Vooraf reserveren is niet nodig. Loop gewoon eens binnen.

Donateurs en museumkaarthouders bezoeken gratis de Tuin, evenals kinderen tot 12 jaar. Vanaf het Praamplein ziet u de houten ophaalbrug al in de verte. Historische Tuin Aalsmeer; geopend dinsdag t/m zondag van 10:00 – 16:30 uur.