Verhuur

een bijzondere locatie voor elke soort bijeenkomst

Home » Groepen » Verhuur

Verhuur voor zowel voor zakelijke- als familiebijeenkomsten

Ons veilinggebouw is ook zeer geschikt voor (bedrijfs-)presentaties en ontvangsten tot maximaal 55 personen. Audiovisuele middelen zijn aanwezig. Wij adviseren uw eigen laptop mee te nemen. Vergaderen in het groen vindt letterlijk plaats op de Historische Tuin! Tussen de bedrijven door kan men even de benen strekken in onze botanische tuin en nieuwe inspiratie opdoen. Voor kleinere gezelschappen, tot 15 personen, bestaat de mogelijkheid vergadertafels in de veilingruimte te plaatsen. Bij grotere groepen, zitten de deelnemers op de houten tribune en staat de spreker beneden in de afmijnzaal.

Culinaire verzorging

De culinaire verzorging is in handen van onze cateraar Het Tuinhuis en kan zo uitgebreid als u wenst. In de naastgelegen corridor kan men de lunch gebruiken. Op verzoek is dit voor kleine gezelschappen tevens een optie in Het Tuinhuis.

Zoekt u een bijzondere, typisch Aalsmeerse locatie voor een (familie-) feest, receptie of jubileum?

De Historische Tuin brengt direct een glimlach op het gezicht van oud kwekers en is een feest van herkenning! De authentieke kassen in ons levende tuinbouwmuseum roepen herinneringen op aan vroeger tijden.

Maak gerust een afspraak met onze coördinator via onderstaand formulier om deze unieke locatie te komen bewonderen en alle mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken

Privacyverklaring