Trouwen

op historische grond

Home » Groepen » Trouwen

Trouwen op een unieke locatie

Het veilinggebouw is door de gemeente Aalsmeer aangemerkt als officiële trouwlocatie. Een bijzondere omgeving voor een bijzondere gebeurtenis! Het bruidspaar zit centraal onder de veilingklok, waar familie en vrienden vanaf de koperstribune goed zicht op hebben. In deze sfeervolle ruimte is plaats voor maximaal 55 personen. De Historische Tuin zorgt voor een bloeiende plant of bos bloemen. Daarnaast geven we u de gelegenheid om zelf extra versiering aan te brengen, uiteraard in overleg.

Het glas heffen

Na afloop van de huwelijksvoltrekking kan het gezelschap het glas heffen in de naastgelegen ontvangstruimte, ook wel corridor genaamd. Onze cateraar Het Tuinhuis kan uw feestelijke bijeenkomst van toepasselijke catering voorzien.

Unieke trouwfoto’s

Wat trouwen op onze schitterende locatie extra leuk maakt, zijn de trouwfoto’s, die overal op de Historische Tuin geschoten kunnen worden. Deze service is inbegrepen bij uw huwelijksplechtigheid op de Historische Tuin. Wat dacht u van een shoot bij de kleurrijke Dahlia’s of in de rozenkas? Misschien past uw hele gezelschap op de houten ophaalbrug voor een kiekje? Keuze genoeg!

De Historische Tuin grenst aan water: het bruidspaar kan voor de deur afgezet worden en/of vertrekken per sloepje.

Afspraak maken

Privacyverklaring