Home Events Verkoopdag

Datum

25 mrt 2023

Tijd

09:00 - 16:00

Verkoopdag

De bekende jaarlijkse Verkoopdag in museum Historische Tuin Aalsmeer komt er weer aan. Zaterdag 25 maart kan iedereen hier terecht voor prachtige tuinproducten.

De Verkoopdag vindt altijd plaats op de laatste zaterdag van maart. In Aalsmeer en omstreken is deze dag een fenomeen; het is het ideale moment om authentieke tuinproducten van hoge kwaliteit te verkrijgen voor aantrekkelijke prijzen. Wie vroeg komt, heeft de ruimste keus. Vanaf 9.00 uur staan de medewerkers van de Historische Tuin klaar om bezoekers van advies te dienen en waar nodig te helpen bij het naar de auto brengen van de aankopen.
Aan het assortiment zal het ook dit jaar niet liggen. Het museum staat onder andere bekend om de rozen en biedt deze dag een mooi assortiment struikrozen aan in diverse soorten en kleuren. Verder zijn er klimplanten zoals clematis, winterjasmijn en kamperfoelie, fruitbomen (appels/peren), haagbeplanting, coniferen, diverse bladhoudende heestersoorten en bloeiende heesters zoals hibiscus, hortensia, Weigelia, Deutzia en Ribes. Ook zijn er echte Aalsmeerse seringen verkrijgbaar, zowel struiken als bossen bloeiende seringen.

Om 16.00 uur is de Verkoopdag ten einde. De Historische Tuin is gevestigd aan het Praamplein, met een openbaar parkeerterrein voor de deur (blauwe zone).