Reviews

lees de beoordelingen
Home » Bezoek » Reviews

Hoe wij beoordeeld zijn door het publiek

De rondleiding was interessant en vloog voorbij.

5,0 rating
9 augustus 2019

Beste Renate,
Wij willen even laten weten dat ons dagje Historische Tuin zeer geslaagd was. De rondleiding was interessant en vloog voorbij. De lunch was prima en de rondvaart was ook zeer leuk met zowaar het zonnetje zo nu en dan erbij. Bedankt voor het meedenken en coordineren!
Met vriendelijke groet,

G. Z. & K. de B.

Leuke historische tuin

5,0 rating
23 juni 2019

Leuke historische tuin, voelt echt nog als een oude kwekerij. Spotgoedkope planten te koop die ter plekke zijn vermeerderd en opgekweekt. We konden helaas niet meer mee op rondvaart toen we er waren.

Lieuwe Jongsma

Het was een enorm succes.

5,0 rating
8 juni 2019

Hai Renate,
Het was een enorm succes. En Henny is natuurlijk een schat, hij is zo rustig en aardig en ook kordaat als een paar mannen er een spelletje van dreigen te maken. Wij hebben genoten en ik weet dat er het een en ander in de box is gedropt, dus hoop dat er een mooie bijdrage uit is gekomen.
Warme groet,

J & E.J.

Verrassend!

4,0 rating
30 mei 2019

Verrassend groot! heel divers, en ongelooflijk veel soorten planten, bloemen, bomen etc. leuke restaurant etc

Kitty Meijburg-van Loon

De Lunch was heerlijk en het varen was toppie!!

5,0 rating
16 mei 2019

De Lunch was heerlijk en het varen was toppie!! Ook de veiling was leuk vele kwamen met een plantje naar buiten. In de rozenkassen zijn we niet geweest jammer misschien de volgende keer, wij waren er met de Zonnebloem het is zeker een aanrader🌻🌻🌻

Bea Mannaart

Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Wij vinden het geweldig als u bij ons op de website een beoordeling wilt achterlaten over uw bezoek. Hiermee kunnen wij onze service verbeteren en potentiële bezoekers enthousiasmeren.