Vrienden

word ook vriend van de Historische Tuin Aalsmeer

Home » Over ons » Vrienden

Vrienden van de Historische Tuin Aalsmeer

Voor de inrichting en het onderhoud van de Tuin is jaarlijks veel geld nodig. Gelukkig worden wij daarbij financieel geholpen door een groot aantal donateurs. Wilt u ook vriend en dus donateur worden van de Historische Tuin Aalsmeer? Meld u dan aan door middels van dit formulier. De minimum jaarlijkse bijdrage is € 20. Een hoger bedrag is uiteraard ook zeer welkom!

Als dank voor uw bijdrage ontvangt u van ons dan jaarlijks een donateurspas waarmee u hete hele jaar gratis toegang tot de Tuin heeft. En natuurlijk houden wij u op de hoogte van alle activiteiten op de Tuin via onze digitale nieuwsbrief.

Ik wil graag Vriend worden van de Historische Tuin

Privacyverklaring

Tot slot willen wij u er nog op wijzen  dat uw bijdrage, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, extra fiscaal voordeel kan opleveren. In de ‘Geefwet’  stimuleert de Belastingdienst het doen van giften aan bijvoorbeeld musea als de Historische Tuin. Voor de inkomstenbelasting kan uw gift zelfs oplopen tot een fiscaal voordeel van maar liefst 65%. Een donatie van bijvoorbeeld € 50 kost u dan slechts € 17,50. Gun de Historische Tuin en uzelf dit voordeel! Wij zeggen u al vast hartelijk dank voor uw bijdrage.