Reviews

lees de beoordelingen

Home » Bezoek » Reviews

Hoe wij beoordeeld zijn door het publiek

Hartelijk dank!

Rated 4,0 out of 5
8 april 2018

Geachte mevrouw Lucke,

Dank namens mijn vrouw en mij voor de mogelijkheid onze verjaardagen te hebben mogen vieren in de historische tuin! De reacties van familie en vrienden waren erg positief en waarderend over uw tuin. Hoogtepunt was toch het veilen van de mooie bloemen boeketten, met een veilingmeester die het bijzonder goed deed en een hoop leuke anekdotes kon vertellen over de klok, omgeving en het gehele proces. Locatie, entourage en de verwarmde kas gaven de toegevoegde waarde voor een geslaagd feest.

Nogmaals dank,

T. en J. V.

Geen titel

Rated 3,0 out of 5
5 maart 2018

wij waren met een wandeltocht bezig !!en hebben daar even heerlijk gezeten.zag er erg leuk uit zeker binnen!!!

J. D.

Dank voor gebruik Serre en Tribune

Rated 4,0 out of 5
1 maart 2018

Geacht Bestuur van de Historische Tuin,

Hierbij spreken wij onze dank uit voor het gebruik van de Serre en de Tribune voor onze bijeenkomsten. Iedereen was zeer te spreken over de locatie, die zoveel sfeer uitstraalt en precies past bij onze hobby’s. Dick Maarsen en Cees van Dam waren prima gastheren! Het beviel zo goed dat we ook in het nieuwe seizoen weer graag gebruik willen maken van deze prachtige gelegenheid.

D v.d. Z

Genoten van de viering 2 feesten

Rated 5,0 out of 5
1 november 2017

Geachte mevrouw Lucke en mevrouw van Es,

Wat hebben wij genoten van de viering van Margot’s 65e verjaardag en ons 40-jarig huwelijksfeest op zondag 12 november!

Dankzij de intieme, uitnodigende en inspirerende accommodatie van de “Historische Tuin” en de uitstekende en smakelijke verzorging door restaurant “Het Tuinhuis” was deze middag, ondanks het noodweer buiten de kas, precies waar wij op hadden gehoopt.

De onderbreking met een educatieve uitleg over en demonstratie van de werking van de bloemenveiling, het bezoek aan het kleine museum en (regen trotserend) de rozenkas, bleek door de aanwezigen zeer op prijs te zijn gesteld. Bedankt en lieve groeten,

Margot & Chiel

Leuke rondleiding en interessante verhalen

Rated 5,0 out of 5
15 oktober 2017

In de historische tuin kun je terecht voor een leuke rondleiding en interessante verhalen over het ontstaan van de tuinbouw in Aalsmeer. In combinatie met de rondvaart boot van Henk tussen de eilanden door is het helemaal top1

Jacqueline B.

Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Wij vinden het geweldig als u bij ons op de website een beoordeling wilt achterlaten over uw bezoek. Hiermee kunnen wij onze service verbeteren en potentiële bezoekers enthousiasmeren.