Reviews

lees de beoordelingen

Home » Bezoek » Reviews

Hoe wij beoordeeld zijn door het publiek

It's recommended place to visit

Rated 5 out of 5
10 oktober 2018

This Horticulture Museum and Historical Garden Aalsmeer is located near the parking place. The parking is free for 2 hours. When you visit this museum, you can get information about Aalsmeer self in the Historical Center Aalsmeer in the 1stt building and then in another building is about the museum self. And ofcourse you can visit the garden self with all the products such as fruits, vegetables, flowers, plants even tobacco leaves. You can even buy these all organic products.The most interesting was visiting the “old” auction building. We got information directly from a man who was once worked for years in that auction building. It’s recommended place to visit

Solodam J.

Het was een groot succes

Rated 5 out of 5
23 september 2018

Beste Renate,

Hierbij bedank ik; jou, het bestuur en de aanwezige vrijwilligers, mede namens de 21 gasten, voor het gebruik van de Serre en de Veilinghal. Het was een groot succes. De première van mijn diafilm had op geen betere plaats vertoond kunnen worden. Ik was aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de Beamer.

Met hartelijke groet,

D. v.d. Z.

Erica Stam raadt De Historische Tuin Aalsmeer aan

Rated 5 out of 5
20 september 2018

Aardige, kundige medewerkers. Stukje geschiedenis over Aalsmeer dat we nog niet kenden. Dahlia’s staan in bloei. Lekkere high tea gehad. We zijn er uren geweest!

Erica Stam

Erg leuke dag gehad

Rated 4 out of 5
6 september 2018

Hallo Renate,

Ik wil even laten weten dat we gisteren een erg leuke dag gehad hebben. We hadden super weer en alle medewerkers waren erg enthousiast. Het was prima geregeld en de vrijwilligers deden ontzettend hun best om er een geslaagde dag van te maken. Wat hadden ze een hoop te vertellen.

Nogmaals bedankt!

S. R.

S. R.

Piet Vissers naar de Voedselbank

Rated 5 out of 5
28 juli 2018

Goedendag Renate Lucke,

Wat mooi dat jullie bij de oogst van de Piet Vissers aan de Voedselbank dachten. Ze zagen er prachtig uit en de bijna 30 huishoudens die klant zijn bij de Voedselbank hebben er een ruime maaltijd aan gehad. We willen jullie hartelijk danken voor deze donatie en houden ons aanbevolen voor een volgende keer.

Hartelijke groet,

Voorzitter Voedselbank Aalsmeer

K. K.

Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Wij vinden het geweldig als u bij ons op de website een beoordeling wilt achterlaten over uw bezoek. Hiermee kunnen wij onze service verbeteren en potentiële bezoekers enthousiasmeren.