Reviews

lees de beoordelingen

Home » Bezoek » Reviews

Hoe wij beoordeeld zijn door het publiek

Flower Festival

Rated 4 out of 5
22 juni 2017

Meneer Hoffscholte,

Ik ben inmiddels weer thuis. Het was een heel prachtige dag en wat heb ik ervaren hoe fijn het was dat u een en ander had uitgelegd enz.

Wat was het geheel goed georganiseerd. En: wat waren alle, ja alle mensen die je tegenkwam van de organisatie en in de verkooppunten en winkels vriendelijk en op de hoogte. Ieder leek helemaal voor zijn/haar taak gereed en bekwaam. Zoals gepland en u schreef heb ik het gedaan.

Tot slot die watertaxi: wat een plezierig eindtochtje was dat. De bootman Theo die dat leidde was zeer handig en vertrouwenwekkend en heel leuk zoals hij met ons toeristen omging. En inderdaad, die Historische Tuin, die Belle Epoque: wat een weelde om dat alles te hebben mogen zien.

Wat heb ik genoten van de KUNST van de bloemenpracht.

En dat uitstappen wat u voorstelde op het Drie Kolommenplein was het ei van Columbus.

De Galerie was prachtig, prachtig en de watertoren: die beklom ik niet omdat de trappen open waren en je dan dus de diepte inkijkt waarbij ik de laatste jaren dan hoogtevrees heb. Gesloten trappen zoals in de Sint Jan in Den Bosch beklom ik wel. Toch was het zeer de moeite waard die watertoren voor de rest te kunnen bekijken.

Meneer Hoffscholte: nogmaals: hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

C.C. van D.

C.C. van D.

Dank

Rated 4 out of 5
22 juni 2017

Beste Renate en Nicky,

Ook langs deze weg onze dank voor de ontvangst en verzorging tijdens ons feestje gisteren. Niets dan lovende reacties van onze gasten. De veiling was voor velen een openbaring en het buffet werd alom geprezen. Speciale dank voor de vrijwilligers van de HT en de veilingmeesteres.

Met vriendelijke groet

H.L.

H.L.

Veel wetenswaardigheden

Rated 4 out of 5
1 juni 2017

Goede avond Renate,

Vorige week zaterdag 24 juni jl. ben ik met familie en vrienden op bezoek geweest op de Historische Tuin Aalsmeer zoals afgesproken. Twee (voor mij bekende) mensen, dhr. J. Broere en dhr. J. van der Weijden hebben ons zeer goed rondgeleid en veel wetenswaardigheden met ons gedeeld. Zou je deze heren nogmaals willen bedanken hiervoor, want het was best een opgave om in een tijdsbestek van 5 kwartier het verhaal te doen.

En natuurlijk is dat niet helemaal gelukt, maar dat is niet erg. Integendeel zelfs. Voor nogal wat bezoekers is het aanleiding geweest om te besluiten zeker nog eens op bezoek te gaan!

Bedankt voor alles.

Met vriendelijke groeten

C. H.

De veiling op het eind was haast een feestelijke afronding …

Rated 4 out of 5
22 mei 2017

Beste mevr. Lucke,

We kijken allemaal met een tevreden gevoel terug naar het bezoek op 18-5-2017, dat we allen, mede door uw medewerking, als erg geslaagd ervaren. Alles was goed, de koffie met de verschillende soorten gebak. Vervolgens de vaartocht met een opgewekte schipper, die veel over Aalsmeer en de Westeinderplassen wist te vertellen. De lunch in corridor met de vlotte bediening en daarna een rondleiding door enthousiaste vrijwilligers. De veiling op het eind was haast een feestelijke afronding dankzij een veilingmeester die de goede toon zette. Ook het weer werkte mee. Uiteindelijk konden we haast niet beter wensen.

Namens de excursie-commissie,

C den H

C den H

Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Wij vinden het geweldig als u bij ons op de website een beoordeling wilt achterlaten over uw bezoek. Hiermee kunnen wij onze service verbeteren en potentiële bezoekers enthousiasmeren.