Reviews

lees de beoordelingen
Home » Bezoek » Reviews

Hoe wij beoordeeld zijn door het publiek

Veel wetenswaardigheden

4,0 rating
1 juni 2017

Goede avond Renate,
Vorige week zaterdag 24 juni jl. ben ik met familie en vrienden op bezoek geweest op de Historische Tuin Aalsmeer zoals afgesproken. Twee (voor mij bekende) mensen, dhr. J. Broere en dhr. J. van der Weijden hebben ons zeer goed rondgeleid en veel wetenswaardigheden met ons gedeeld. Zou je deze heren nogmaals willen bedanken hiervoor, want het was best een opgave om in een tijdsbestek van 5 kwartier het verhaal te doen.
En natuurlijk is dat niet helemaal gelukt, maar dat is niet erg. Integendeel zelfs. Voor nogal wat bezoekers is het aanleiding geweest om te besluiten zeker nog eens op bezoek te gaan!
Bedankt voor alles.
Met vriendelijke groeten

C. H.

De veiling op het eind was haast een feestelijke afronding …

4,0 rating
22 mei 2017

Beste mevr. Lucke,
We kijken allemaal met een tevreden gevoel terug naar het bezoek op 18-5-2017, dat we allen, mede door uw medewerking, als erg geslaagd ervaren. Alles was goed, de koffie met de verschillende soorten gebak. Vervolgens de vaartocht met een opgewekte schipper, die veel over Aalsmeer en de Westeinderplassen wist te vertellen. De lunch in corridor met de vlotte bediening en daarna een rondleiding door enthousiaste vrijwilligers. De veiling op het eind was haast een feestelijke afronding dankzij een veilingmeester die de goede toon zette. Ook het weer werkte mee. Uiteindelijk konden we haast niet beter wensen.
Namens de excursie-commissie,

C den H

C den H

Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Wij vinden het geweldig als u bij ons op de website een beoordeling wilt achterlaten over uw bezoek. Hiermee kunnen wij onze service verbeteren en potentiële bezoekers enthousiasmeren.