Reviews

lees de beoordelingen

Home » Bezoek » Reviews

Hoe wij beoordeeld zijn door het publiek

Met plezier Uw historische tuin in Aalsmeer bezocht

Rated 4,0 out of 5
10 oktober 2017

Beste coördinator,

Deze zomer heb ik met mijn vrouw op 29 augustus met plezier Uw historische tuin in Aalsmeer bezocht. Ik heb een grote belangstelling voor planten en doe als bioloog veel aan plantenfotografie. Ik was erg onder de indruk van Uw tuin, omdat ik me nooit had gerealiseerd dat er zo’n rijke, lange en leerzame geschiedenis was van de Aalsmeerse plantenkwekerij-bedrijvigheid. Ik heb toen een heel leuk gesprek gehad met Dick Maarsen over zijn belangrijke en interessante bezigheden in de tuin. Ook hebben we het over plantenfotografie gehad. Hij stond me toen toe om een foto van hem te maken, die ik hem hierbij graag wil opsturen. Ook stuur ik U voor hem enkele extra foto’s, die ik nam van de witte Dipladenia, die ik vond naast het tafeltje op het terras van het restaurant van de museumtuin, waar wij koffie zaten te drinken. Deze foto’s zijn kenmerkend van mijn fotografie ‘van groot naar klein’.

Vriendelijke groeten,

D. Y. te Oegstgeest

Geweldig

Rated 4,0 out of 5
1 oktober 2017

Geweldig – veel dank voor deze service!!!

vr gr G. van der V.

Geweldig weekend gehad Tijdens de Kunstroute Aalsmeer

Rated 5,0 out of 5
19 september 2017

Tijdens de Kunstroute Aalsmeer stond ik met mijn sieraden in de eerste kas. Echt super. Alle ruimte gekregen, heel gastvrij. Niets was teveel. Een geweldig weekend gehad.

F. H.

Wat een aanrader!

Rated 5,0 out of 5
5 juli 2017

Dankzij vrijwilliger Arie Koningen (nogmaals hartelijk dank!) kregen ik en mijn gezelschap een verrassende, mooie en zeer interessante rondleiding. Wij genoten van een heerlijke wandeling langs een zeer grote hoeveelheid bloemen (mooie rozen!!), planten, groente en meer. En het was leuk en leerzaam om te zien en horen hoe het er in een bedrijfstak aan toe ging en gaat (museum, kassen, veiling, etc.). Je kan daarnaast ook nog een heerlijke rondvaart maken over de Westeinder Plassen – mooi en van commentaar voorzien door de schipper. Je kan genieten van oa. een heerlijke high tea in het nabij gelegen theehuis. En tot slot zijn er bloemen, groente, etc. te koop, om thuis heerlijk na te genieten van een bezoek aan al wat de Historische Tuin van Aalsmeer te bieden heeft.

M. H/G.

Geen titel

Rated 4,0 out of 5
1 juli 2017

Hallo Renate,

Graag willen wij jou namens de familie van T laten weten dat ons dagje, afgelopen zaterdag 1 juli, in de historische tuin een groot succes was! Mede door jouw hulp hebben we een erg leuke familiedag gehad! Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Een dag vol interessante en leerzame elementen, maar wat hebben we ook enorm genoten van schipper Theo die vol passie en humor zijn verhaal deed! Complimenten ook voor de veilingmeester! Hij deed het meesterlijk! Dit was een verrassende leuke afsluiting voor ons allemaal! Nogmaals dank en wij wensen jullie heel veel succes met het behouden en onderhouden van de HISTORISCHE TUIN!

J & M van T

Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Wij vinden het geweldig als u bij ons op de website een beoordeling wilt achterlaten over uw bezoek. Hiermee kunnen wij onze service verbeteren en potentiële bezoekers enthousiasmeren.